Werken bij DAS

Vind de meester in jezelf bij DAS

Bij DAS zijn we op zoek naar meesters. Meesters in advies geven, meesters in onze klanten te woord staan, meesters aan de telefoon, meesters in het luisteren en meesters in het oplossen.

Jouw meesterschap - in welke rol dan ook - zorgt ervoor dat we problemen voorkomen of oplossen voor al onze klanten.

Werken bij DAS

Vind de meester in jezelf bij DAS

Bij DAS zijn we op zoek naar meesters. Meesters in advies geven, meesters in onze klanten te woord staan, meesters aan de telefoon, meesters in het luisteren en meesters in het oplossen.

Jouw meesterschap - in welke rol dan ook - zorgt ervoor dat we problemen voorkomen of oplossen voor al onze klanten.

Hybride werken

Bij DAS werken we hybride. Dit betekent dat je gemiddeld 50% van je werkweek op kantoor werkt in overleg met Teammanager. De rest van de week werk je thuis of vanuit een andere locatie. Voor elke dag dat je op een andere locatie dan ons kantoor werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag. Daarnaast kun je tot € 500,- declareren voor de inrichting van je (arbo)werkplek.

Hybride werken

Stage bij DAS

Op zoek naar een uitdagende en leerzame (meeloop)stage? DAS heeft volop mogelijkheden! Bij ons is het mogelijk om je tot ontwikkelen tot meester in juridische hulp, maar ook binnen andere vakgebieden bieden wij stagemogelijkheden.

We zijn regelmatig op zoek naar jong talent op mbo-, hbo- en wo-niveau in diverse opleidingsrichtingen. Wil je weten welke stagemogelijkheden we op dit moment voor je hebben? Kijk dan op ons vacature-overzicht. Dit overzicht is altijd up to date, dus houd onze website goed in de gaten!

Stage bij DAS

Ruimte voor ontwikkeling

De DAS Academy is hét kenniscentrum van DAS en biedt onze DAS medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. De DAS Academy is een platform voor inspiratie en creativiteit. Onze missie is: “een leven lang leren”. Het belangrijkste doel van leren en ontwikkelen bij DAS is het onderhouden/vergroten van de kennis en vaardigheden van al onze medewerkers. We versterken met leren en ontwikkelen de inzetbaarheid - binnen en buiten DAS – van onze medewerkers en garanderen daarmee een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening aan de klanten van DAS.

Ruimte voor ontwikkeling
Sean Witteveen
Het is zo waardevol om écht iets te betekenen voor klanten.”
Sean Witteveen
Sean Witteveen
Jurist Arbeidsrecht
Sean WitteveenBekijk LinkedIn
Irene Gorissen
Gaaf om te werken bij één van de grootste advocatenkantoren!”
Irene Gorissen
Irene Gorissen
Advocaat
Irene GorissenBekijk LinkedIn
Rogier Martens
Als je een goed idee hebt, kan je bij DAS echt een hoop voor elkaar krijgen.”
Rogier Martens
Rogier Martens
Senior Manager Business Support
Rogier MartensBekijk LinkedIn

We bieden goede én flexibele voorwaarden

Bij DAS bieden we goede voorwaarden en kijken we flexibel naar de inrichting van jouw werkleven.

Standaard een 13e maand en 8% vakantiegeld.
Wil je per jaar 38 vakantiedagen? Bij DAS is het mogelijk!
Woonwerk verkeer goed geregeld, thuiswerken is mogelijk!

Binnenkort luister je hier de DAScast!

Medewerkers vertellen in hun eigen persoonlijke woorden hoe het is om te werken bij DAS.
Binnenkort hier te beluisteren...

Naast je werk

Ook naast je werk kan je met je DAS collega's veel leuke dingen doen! Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals borrels, uitjes naar sportevenementen of een bezoek aan het theater. Wij vinden het belangrijk dat collega’s zich verbonden voelen met elkaar en dus kunnen samenkomen.

Op dit moment vinden de activiteiten voornamelijk online plaats zoals de DAS bingo, een digitale Yoga les, een kook workshop en verschillende online borrels. Maar als we naar de toekomst kijken dan zullen er (gelukkig) ook weer borrels op kantoor gaan plaatsvinden.
Borrel van het nieuwe team Business Support

Borrel van het nieuwe team Business Support

Via zoom toch even lekker met elkaar borrelen. De collega's van Business Support weten hoe ze het gezellig maken;)

VAD Amsterdam

VAD Amsterdam

De personeelsvereniging van DAS Amsterdam regelt regelmatig leuke activiteiten. In deze bijzondere tijd, weten ze er een leuke bioscoop-avond van te maken voor onze medewerkers!

Teamuitje HR

Teamuitje HR

Onze HR afdeling ging afgelopen zomer varen én kanoën door het Amsterdamse Bos. Met een heerlijk BBQ na afloop!

Van sollicitatie tot je eerste werkdag

In 6 simpele stappen naar jouw nieuwe functie
1. Solliciteren

Je stuurt je motivatiebrief + CV naar DAS via deze site. Je krijgt altijd binnen twee weken bericht.

2. Eerste gesprek

We nemen allereerst telefonisch contact met je op. We nodigen je uit voor een eerste gesprek om te kijken of het klikt van beide kanten.

1e
3. Assessment / Tweede gesprek

Door middel van een beknopt assessment kijken we wat je echt in huis hebt.

2e
4. Afstemmen voorwaarden

We komen er samen uit wat betreft de arbeidsvoorwaarden.

5. Screening

We vragen informatie op om zo een inschatting te maken van je integriteit.

6. Welkom bij DAS

Je start bij DAS. Met een soepel onboarding traject laten we je zacht landen binnen onze organisatie.

#werkenbijdas

De laatste vacatures speciaal voor jou uitgelicht in korte vlogs!

Java Developer

Juridisch Adviseur JSC

IT Risk Manager

Jouw privacy als sollicitant

Heb je bij DAS op een vacature gesolliciteerd? Of wil je als ‘externe medewerker’, zoals een uitzendkracht, stagiair, gedetacheerde of zzp-er, bij DAS werken? Dan vragen we je een aantal persoonlijke gegevens digitaal door te geven in ons systeem. Die informatie en eventuele documenten komen in onze sollicitatiemodule te staan.

Impliciete toestemming

Met het verstrekken van jouw gegevens geef je ons toestemming jouw persoonlijke gegevens op te nemen in ons systeem ten behoeve van de sollicitatieprocedure. We gebruiken jouw informatie alleen voor het doel waarvoor we die gegevens nodig hebben: het beoordelen van jouw geschiktheid voor de vacature of werkzaamheden.

Op het gebruik van jouw persoonsgegevens is de algemene DAS privacyverklaring van toepassing, die vind je hier. Daar lees je bijvoorbeeld hoe je je gegevens eventueel kunt inzien of corrigeren.

Welke persoonsgegevens verwerken we van je?

We verwerken de gegevens die jij, mondeling of schriftelijk, verstrekt in het kader van jouw sollicitatie bij DAS. Ook kunnen wij je aanwezigheid op internet en social media bekijken. Als je dat niet wilt, kun je natuurlijk je openbare social media aanwezigheid afschermen.

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?

Wij delen jouw persoonsgegevens alleen als dat nodig is op grond van de wet of als we daarvoor een gerechtvaardigd belang hebben. Denk hierbij aan het assessmentbureau dat wij inschakelen in het kader van het selectietraject of het bureau dat jou als kandidaat bij ons introduceerde. Wanneer dat noodzakelijk is voor de functie of de opdracht, dan maakt een assessment en/of pre-employment screening onderdeel uit van het sollicitatieproces. In dat geval delen wij jouw (contact)gegevens voor dat doel. Wij krijgen inzage in de resultaten van het assessment als je daar toestemming voor geeft. Tevens krijgen wij toegang tot de screeningsbevindingen. In beide gevallen blijven de rapporten in de digitale omgeving van het betrokken bureau.

Hoe zorgen we voor je persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens staan goed beveiligd in jouw persoonlijke sollicitatiedossier in onze sollicitatiemodule. Alleen de betrokken medewerkers van HR en de wervingsmanagers van DAS hebben toegang tot jouw gegevens.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?

We bewaren jouw gegevens in de sollicitatiemodule maximaal vier weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Als je wordt aangenomen, vraagt HR je opnieuw om voor de personeels- en salarisadministratie bepaalde gegevens aan te leveren. Als we besluiten nu niet met je door te gaan, dan vragen we je om toestemming je gegevens langer te bewaren. We willen je gegevens graag in portefeuille houden voor toekomstige vacatures. We bewaren je gegevens dan maximaal een jaar. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken als je je persoonlijke gegevens niet langer met DAS wilt delen. Dat doe je door een mailtje te sturen naar recruitment@das.nl. We verwijderen je gegevens dan zo snel mogelijk.