Welkom bij DAS.
Bekijk onze vacatures

Awara Pshdary, teamleider MKB sales buitendienst

DAS is een mooi groot bedrijf, dat heel betrokken is bij de medewerkers en maatschappij. Ik werk in een enthousiast, gedreven en dynamisch team. Als ondernemen in je bloed zit, is Sales het mooiste vak dat er is.

Het maakt mij enthousiast als ik ondernemers met onze producten en diensten kan helpen, zodat zij zich vooral bezig kunnen houden met de kern van hun onderneming. Het mooie van het werk is dat je ook direct resultaat ziet van je inspanning. Als leidinggevende van het team MKB Sales zorg ik er ook voor dat niemand in mijn team iets tekort komt om zijn of haar werk goed uit te voeren. Ik zorg voor goede hulpmiddelen, kennis, coaching, trainingen en natuurlijk ook voor een werksfeer die bij Sales past.

DAS biedt alle mogelijkheden om te groeien

Ik heb een Master in Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit gedaan, richting financieel management. Maar ik ben uiteindelijk de saleskant opgegaan, omdat ik graag contact heb met de eindklant en hem of haar wil helpen. Dit is een schot in de roos geweest, want nu voel ik mij als een vis in het water. Ik heb voortdurend klantcontact en hier word ik gelukkig van.
Ik ben bij DAS begonnen in de binnendienst van Sales en al snel kon ik doorgroeien naar de functie buitendienstmedewerker. Na verloop van tijd ben ik verder doorgegroeid naar teamleider MKB sales
buitendienst.

Een mooi, betrokken bedrijf

DAS is een mooi, groot bedrijf dat zeer betrokken is bij de medewerkers. Daarnaast vervult DAS een maatschappelijke functie door "het recht toegankelijk te maken" voor iedereen. DAS maakt het mogelijk met nieuwe innovatieve concepten dat de drempel om juridisch advies in te winnen zo laag mogelijk ligt. Die betrokkenheid en bijdrage aan de maatschappij maakt dat ik elke dag trots ben op mijn collega's en mezelf.