Annemiek Leupen, Teamleider Intake

We werken hier hard, maar een dolletje tussendoor kan ook gewoon op de werkvloer. De flexibele werktijden bij DAS zijn voor mij ideaal: ik kan zelf bepalen hoe laat ik begin en eindig. Uiteraard gaat dat altijd in overleg met je collega's.

Ik geef leiding aan een fijn en betrokken team van 16 medewerkers op de afdeling Intake. Wij behandelen alle nieuwe zaken die gemeld worden voor de rechtsbijstand kant. De meldingen komen binnen via klanten, tussenpersonen en volmachten. Deze zaken verwerken wij in het systeem. Grootste deel van onze taak is zorgen dat de juiste polisinformatie aan de melding gekoppeld wordt. Na onze taak gaat de zaak naar de jurist. Het is dus van belang dat wij nauwkeurig te werk gaan.

Groeien in je vak én leren over jezelf

In de acht jaar dat ik nu bij DAS werk heb ik flink kunnen groeien. Niet alleen in het vak zelf, maar ook door te veranderen van functie. Ik ben begonnen als teamleider bij de afdeling Verhaal en Buitenland, daarna heb ik gewerkt bij de afdeling Externe Rechtshulp en ik zit nu sinds een paar maanden op mijn huidige afdeling. Er is bij DAS altijd ruimte om stappen te maken en je mag meedenken in alle divisies. Daardoor leer je ook veel over jezelf. Ik heb HBO management gestudeerd en heb toen een specialisatie in coaching gedaan. Ik gebruik die kennis bij het coachen van de medewerkers in mijn team, zodat ook zij weer verder kunnen groeien.

Beloning voor het harde werken

DAS is een hele fijne en sociale werkgever. Dat komt mede door de mensen die er werken. Wat je ziet is ook wat je krijgt. We werken hier hard, maar een dolletje tussendoor kan ook gewoon op de werkvloer. De flexibele werktijden bij DAS  zijn voor mij ideaal: ik kan zelf bepalen hoe laat ik begin en eindig. Daarnaast vind ik de arbeidsvoorwaarden goed geregeld: 13de maand, winstdeling, verzekeringen, reiskosten, enzovoort. Dat maakt dat je extra beloond wordt voor het harde werken.

 

Aanmelding voor DAS jobalerts

Je aanmelding voor DAS jobalerts is nu bevestigd!

Wanneer er nieuwe vacatures ontstaan voor de door jou geselecteerde vakgebieden ontvang je een jobalert per e-mail.

Bedankt voor je aanmelding!
DAS Recruitment

Aanmelden voor DAS jobalerts

We sturen je een jobalert per e-mail wanneer er nieuwe vacatures ontstaan binnen de door jou geselecteerde vakgebieden.