Waarom zijn data zo belangrijk in juridische dienstverlening?

 & hoe kunnen we jouw hulp hier goed in gebruiken?

Hoe maken we onze organisatie slimmer met ons Data Science Team? Bij DAS zijn wij dagelijks bezig om de organisatie met data-science-modellen slimmer te maken. Met circa 100.000 zaken per jaar bedient DAS heel veel klanten en verzamelen we unieke data. Zo kunnen we bepaalde repeterende werkzaamheden efficiënter inrichten en maken we processen en andere informatie inzichtelijk voor onze juridisch specialisten en klanten. Dit alles leidt tot een betere service en het besparen van kosten. Zo dragen we bij aan de missie van DAS: het recht toegankelijk te maken voor iedereen!

Het Data Science Team is nu twee jaar op weg bij DAS. In die twee jaar hebben we een nieuwe infrastructuur voor data science neergezet. We voeren voortdurend nieuwe proof of concepts uit, in nauwe samenwerking met onze collega’s die onze opdrachtgevers zijn. Leveren we positief resultaat? Dan gaat het model in productie. De eerste modellen staan nu in productie te draaien. DAS ziet hier als organisatie al veel succes uit voortvloeien. 

Algoritme voor het verdelen van zaken
Momenteel werken we bijvoorbeeld aan een algoritme dat de verdeling van zaken over onze juristen en advocaten optimaliseert. Zo krijgen onze klanten snel de juiste behandelaar voor hun zaak toegewezen en kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Om dit soort inschattingen te kunnen maken, gebruiken we voorspelmodellen. Deze voorspelmodellen ontwikkelen we zelf en trainen we ook zelf.

Onze unieke data hebben jou nodig!
Dit alles maken we mogelijk met onze data; een unieke set die we de afgelopen jaren hebben verzameld. Met circa 100.000 zaken per jaar bedient DAS heel veel klanten en verzamelen we unieke data. Hiermee kunnen we veel mooie andere toepassingen bedenken. Kom jij ons helpen om deze data te ontsluiten, beschikbaar te maken, te verrijken en op de juiste manier in te zetten en te beheren? Oftewel voor de kenners: onze datavolwassenheid verder te verhogen? Je bent van harte welkom: hoe beter de grondstof, hoe beter het eindproduct!

Data verzamelen en verwerken, en dan innovatieve toepassingen bedenken: doe jij met ons mee? Solliciteer!
Wil je meer weten over de nieuwe rol bij het Data Science Team van DAS? Neem contact op met Milan Roodenburg, Corporate Recruiter bij DAS via 06-24244691. Wil je direct solliciteren? Klik hier.

 

 

Aanmelding voor DAS jobalerts

Je aanmelding voor DAS jobalerts is nu bevestigd!

Wanneer er nieuwe vacatures ontstaan voor de door jou geselecteerde vakgebieden ontvang je een jobalert per e-mail.

Bedankt voor je aanmelding!
DAS Recruitment

Aanmelden voor DAS jobalerts

We sturen je een jobalert per e-mail wanneer er nieuwe vacatures ontstaan binnen de door jou geselecteerde vakgebieden.